Nu îmi porneşte HLDS.

In jos

Nu îmi porneşte HLDS.

Mesaj Scris de Vizitato la data de Mier Iun 16, 2010 1:01 am

Cum spune şi titlul nu îmi porneşte HLDS-ul deci îl deschid şi îmi stă destul de mult cam 2 sau 3 minute şi dupaia se închide singur, nuştiu dece face aşa vă rog să mă ajutaţi. 😢

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Re: Nu îmi porneşte HLDS.

Mesaj Scris de Valiii. la data de Mier Iun 16, 2010 10:29 pm

Refa serverul !
avatar
Valiii.
Administrator
Administrator

Mesaje : 88
Puncte : 195
Reputatie : 0
Data de inscriere : 26/05/2010
Varsta : 22

http://bknet.forumz.ro

Sus In jos

Re:Nu îmi porneşte HLDS.

Mesaj Scris de Vizitato la data de Joi Iun 17, 2010 4:11 am

L-am făcut a 2 oară şi când am configurat swds.dll, server.cfg şi ăla cu metamod nu o pornit dar când nu am configurat nimic o pornit, uite:

Screenshot:

😢

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Re: Nu îmi porneşte HLDS.

Mesaj Scris de Valiii. la data de Joi Iun 17, 2010 6:26 am

deci merge sau nu ??
avatar
Valiii.
Administrator
Administrator

Mesaje : 88
Puncte : 195
Reputatie : 0
Data de inscriere : 26/05/2010
Varsta : 22

http://bknet.forumz.ro

Sus In jos

Re:Nu îmi porneşte HLDS

Mesaj Scris de Vizitato la data de Joi Iun 17, 2010 7:49 am

Nu merge. sad

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Re: Nu îmi porneşte HLDS.

Mesaj Scris de Valiii. la data de Joi Iun 17, 2010 9:36 am

poi refal !!!
avatar
Valiii.
Administrator
Administrator

Mesaje : 88
Puncte : 195
Reputatie : 0
Data de inscriere : 26/05/2010
Varsta : 22

http://bknet.forumz.ro

Sus In jos

Re: Nu îmi porneşte HLDS.

Mesaj Scris de Vizitato la data de Vin Iun 18, 2010 8:34 am

Gata am rezolvat, am descărcat un server gata făcut ca altfel nu mergea, serverul este prin Hamachi.

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Re: Nu îmi porneşte HLDS.

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum